Acties

Profiteer van onze super acties!

Nog geen rijbewijs, ouder dan 16,5 jaar en denk je erover bij ons te komen lessen? Maak dan kennis met onze autorijschool, de instructeur, de auto en de wijze van lesgeven. Maak gebruik van onze acties. Vraag naar de voorwaarden!

Houd deze pagina en onze social  media in de gaten voor meer aanbiedingen, acties, kortingen en details!

Is er een broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin die ook graag zijn of haar rijbewijs wilt halen? Dan hebben wij goed nieuws! Beveel deze aan bij onze rijschool en verdien gratis lesuren voor jezelf wanneer zij een les pakket bij ons afnemen.

Wil je meer weten over de kortingen en acties bij onze autorijschool? Dan kun je via onze contact formulier meer informatie aanvragen. Wij geven eerlijk en deskundig advies. Je krijgt snel antwoord op al je vragen en bieden een gegarandeerd hoge service.

Zomer Actie

Eigenwijs Plus Pakket

Maak nu gebruik van onze zomer actie! Kies voor de Eigenwijs Plus Pakket nu tijdelijk voor € 750,- in plaats van € 893,-. Het zomer actie pakket heeft alles om je goed voor te bereiden op jouw rijbewijs!  Wat zit er in het actie pakket ?

  • 16 rijlessen (50min)
  • inclusief rijexamen

Interesse? Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan !

Gratis lesuren

Wil jij ook gratis extra lesuren verdienen?

Ben jij al klant bij Neha Autorijschool? Dan ontvang jij in ruil voor 1 nieuwe klant gratis 2 rijles uren (per les 50 minuten)! Je mag zoveel nieuwe klanten brengen als je maar wilt. Hoe meer nieuwe klanten je brengt, hoe meer uren je verdient. Het is de bedoeling dat nieuwe klanten wel een rijles *pakket bij ons afnemen.

Deze actie is geldig voor het autorijbewijs en bij het afnemen en volgen van een gehele *pakket opleiding.

*Let op actie is alleen geldig voor bestaande klanten. Actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties. 

Actie Pakket

Maak nu gebruik van deze super actie pakket.

Lift jij mee op ons succes, schrijf je dan nu in bij Neha Autorijschool en maak gebruik van onze actie, nu tijdelijk voor € 499,- een complete rijopleiding ter waarde van € 665,-. Het actie pakket is ons meest afgenomen pakket en daarom hebben wij deze extra scherp geprijsd !  Wat krijg je dan allemaal voor dit geld ?

  • 10 rijlessen
  • inclusief rijexamen

Oftewel alles wat nodig is om goed voorbereid op te gaan voor jouw rijbewijs. Wacht niet langer en meld je nu aan !