Over Ons

Meer over ons bedrijf!

Waarom Neha Autorijschool?

Persoonlijke benadering staat bij Neha Autorijschool voorop:‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’

100% vertrouwen

Als Autorijschool Neha zouden we je nooit eindeloos laten wachten voor je praktijk examen , maar we zouden je nooit je examen in sturen als we geen 100% vertrouwen hebben in dat jij het gaat halen.

Persoonlijke aandacht

Wij gaan met een open en kwalitatieve aanpak en met de nieuwste didactische leermethode aan de slag om jouw rijopleiding succesvol af te sluiten. Neha Autorijschool richt zich hierbij speciaal op de persoonlijke aandacht.

Vaste instructeur

Een vaste instructeur die met de juiste passie voor het vak er voor zorgt dat je zeer doelgericht en met alle plezier op weg gaat naar je rijbewijs en goed wordt voorbereidt op een veilige deelname in het hedendaagse drukke verkeer.

NEHA AUTORIJSCHOOL BIEDT HET U ALLEMAAL

Het meest felbegeerde pasje van Nederland.

Met zo’n 30 jaar ervaring in het verkeer en een team van vriendelijke topinstructeurs, heeft Neha Autorijschool al duizenden leerlingen geholpen aan hun rijbewijs.

Bij Neha Autorijschool kun je 7 dagen per week terecht voor rijles. Wij zoeken voor jou een instructeur in jouw omgeving. In overleg met je instructeur kun je dan een bijpassend pakket afspreken dat bij jou past. Hierdoor betaal je per les beduidend minder dan wanneer je losse lessen volgt. Onze vriendelijke en ervaren instructeurs weten de klanten op hun gemak te stellen. Het is onze uitdaging om je goed op te leiden, zodat je ontspannen en met vertrouwen aan het verkeer deelneemt.

Bij de lespakketten bieden wij ook de spoedopleiding aan. Een rijles bij Neha Autorijschool duurt 50 minuten. Je wordt door je vaste instructeur opgehaald en weer afgezet. Je instructeur zal je vorderingen bijhouden op je instructiekaart. Hierdoor kun je gemotiveerd toewerken naar je tussentijdse toets of praktijkexamen. Je vindt ons in de examenregio’s Amsterdam , Amstelveen , Almere , ’t Gooi , Hilversum , Hoofddorp, Haarlem en omgeving. Zo is er altijd een rij-instructeur bij jou in de buurt!