Spoedopleiding

Snel en gemakkelijk jouw rijbewijs halen!

Spoedopleiding

Een spoedcursus begint altijd met een proefles. De instructeur zal in de proefles je rijvaardigheid, inzicht en aanleg toetsen.

Zo weet je aan het einde van de proefles hoeveel rijlessen je nodig zult hebben, en welk pakket het beste bij je past. Na de proefles wordt je praktijkexamen en eventueel tussentijdsetoets ingeboekt door Neha Autorijschool. Je maakt samen met de instructeur een planning voor de autorijlessen.

Voor een spoedopleiding moet je voldoen aan een aantal voorwaarden: Je bent in het bezit van een geldig theoriecertificaat, je kunt flexibel per week tussen 1-3 uur per dag autorijlessen nemen. Bij Neha Autorijschool kun je 7 dagen per week terecht voor rijles.

Praktijk spoedcursus

De Praktijk Spoedcursus is een op maatwerk ingerichte opleiding. Met het Spoedcursus pakket kan je zo snel als je zelf wilt het rijbewijs B behalen. De opleiding wordt ingericht naar jouw wensen en beschikbaarheid.

Kosten indicatie

De kosten van dit pakket zijn een indicatie aan de hand van het gemiddeld aantal uren dat een leerling nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te halen. Daarom wordt bij deze berekening uitgegaan van ± 40 uur rijles.

Intake advies

Mocht je na het intake advies meer of minder rijlessen nodig hebben, dan is dit uiteraard aan te passen naar dat aantal uren. Heb je nog een vraag over een spoedcursus voor je autorijbewijs? Neem gerust contact op.

Spoedopleiding Rijbewijs

Heb je snel een rijbewijs nodig? Dan is het mogelijk om binnen 28 dagen de lessen te volgen en het praktijkexamen te halen. Let op! Je dient wel zelf op tijd je theorie te halen.

Bij Neha Autorijschool kun je binnen 28 dagen je rijbewijs voor slechts €2150,- behalen. Wij bieden een voordelig pakket van 40 lessen, Tussentijdse toets, Praktijkexamen en gratis herexamen voor een scherp tarief. Heb je snel een rijbewijs nodig? Dan is het mogelijk om binnen een maand de lessen te volgen en het praktijkexamen te halen.

Wij streven om binnen een maand mits er examens en data’s beschikbaar zijn bij CBR, de opleiding succesvol te behalen. Wegens het inkopen van examens kan het voorkomen dat afgesproken tijdbestek wordt overschreden.

  • Inclusief:

  • 40 rijlessen
  • Tussentijdse toets
  • Praktijk Examen
  • + gratis Herexamen

 

  • Vereiste:

  • Theorie: al behaald
  • Betaling:  in 1 keer

Meldt je aan!

Voor alle vragen omtrent spoedopleidingen kunt u contact met ons opnemen middels onderstaande contactformulier in te vullen. Wij streven ernaar om uw aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken.