Snel of in je eigen tempo

Studenten, doen wat het beste uitkomt.

Bij Neha Autorijschool zit je als student goed. Neha Autorijschool biedt jouw de beste prijs voor je rijbewijs. Dit is natuurlijk zeker voor jouw als student extra gunstig, omdat je iedere euro goed kan gebruiken. Maar daarnaast bieden wij studenten speciale kortingen die het extra interessant voor je maken om je lessen bij ons te gaan nemen. Onze kortingen zijn gewoon eerlijk en precies wat ze lijken, anders dan bij sommige rijscholen.

Jouw voordeel

Voor welk rijbewijs je ook gaat, bij Neha Autorijschool hebben wij verschillende pakketten om jou de best mogelijke aanbiedingen te geven.

In je eigen tempo

Binnen enkele maanden of zelfs weken de hele rijopleiding volgen? Wat ons betreft is dat geen enkele probleem!

In goede handen

Rijangst? Bij Neha Autorijschool hebben wij specialisten in huis die er voor zorgen dat je rustig en veilig achter het stuur kunt.

Met plezier de weg op

Voor welke rijopleiding je ook kiest, bij Neha Autorijschool krijg je rijles in uiterst betrouwbare en gemakkelijk te bedienen voertuigen. Je hebt altijd een vaste instructeur en auto.

Hecht team & geweldige kennis

Wij werken samen als team en delen onze kennis. Als team zorgen wij ervoor dat jij zelfbewust en verantwoord leert rijden. Wij staan garant voor kwalitetit en professionaliteit.

Wij maken het makkelijker

Autorijden is leuk, en steeds meer een noodzaak! Of je nu gaat solliciteren, op jezelf gaat wonen of gewoon lekker gaat reizen, met rijbewijs wordt het allemaal een stuk makkelijker. Neha Autorijschool kan je daarbij helpen.

2toDrive

Neha Autorijschool neemt ook deel aan het 2toDrive-programma. Wanneer je 16½ jaar bent, mag je beginnen met rijlessen en mag je op theorie-examen. Het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar. Wanneer je slaagt als je 17 jaar bent, rij je tot je 18de verjaardag onder begeleiding. Vanaf 18 jaar mag iedereen zelfstandig de weg op!

Wij doen wat jouw het beste uitkomt!

Wij bij Neha Autorijschool zijn flexibel genoeg om studenten de mogelijkheden te bieden rijlessen te nemen op die momenten die ze het beste uitkomt.